top of page
  • Forfatterens bildeTeam Eiendomskoden

Velg riktig målgruppe FØR du setter i gang med verdiøkning av eiendom!En av de tingene du må ha tydelig for deg før du setter i gang prosjekt med verdiøkning av eiendom med mål om fortjeneste, er å vite hvem målgruppen din er. Enten du skal leie ut eller selge eiendommen din.


Hvis du har tenkt å selge eiendomsprosjektet ditt med fortjeneste, må du sikre at de endringene du tilfører eiendommen er det målgruppen din ønsker, trenger og er villig til å betale for.


Alle valgene du tar i forhold til verdiøkningen av eiendommen må appellere til målgruppen din.


Folk er villige til å betale litt ekstra hvis du klarer å treffe med styling, riktig fargevalg, riktige fliser, riktige romløsninger og materialevalg.


Prøv å sett deg inn hva den personen, familien eller de som skal leie av deg ønsker. Tenk på hva de setter pris på og hva de er villige til å betale for. For det er ikke sikkert at målgruppen din har samme smak som deg.


Kunnskap om markedet og hva målgruppen ønsker er derfor viktig allerede før du starter planleggingen av verdiøkning av eiendom. Et tips er å snakke med en megler når du planlegger verdiøkningen, de har god kjennskap til markedet og vet hva kunden ser etter. På så vis kan du få god innspill på hva du bør fokusera på og prioritere.


Lykke til!


Rajeev Lehar

Kursmentor og kursutvikkler

Eiendomskoden40 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page