top of page
  • Forfatterens bildeTeam Eiendomskoden

Sett deg tydelige mål og få fart på din eiendomskarriere!Uavhengig av hvor langt du har kommet på din eiendomsreise, er det viktig at du setter deg tydelige mål for din eiendomskarriere hvis du ønsker å komme deg videre.


Deretter må du lage en plan for hvordan du skal nå målene dine. Det blir som å sette opp et kart over hvor du skal fra A til B. Hvordan du velger å gjennomføre din reise fra A til B vil være avgjørende for hvor raskt du når målene dine.


Du kan velge å ta eiendomsreisen din enten med eller uten kompass.


Den lengste og tøffeste veien til målet vil være på egen hånd. Å investere i eiendom alene tar ofte mye tid og kan være energikrevende. Du må være selvdisiplinert, ha sterk viljestyrke og sette av mye tid.


Velger du derimot den raskeste veien til målet om å nå dine eiendomsdrømmer, er det lurt å gå i fotsporene og lære av dem som har gått veien før deg, så du slipper å ta dårlige beslutt som kan koste deg både mye penger, tid og hodebry!


For å finne ut av hvordan du skal nå dine mål, still deg selv spørsmålene under.


Slik finner du din vei til målet


  1. Hvor er du i dag? Hvor er du økonomisk Skal du prøve og feile på egen hånd, eller samarbeide og lære av de som har gått veien før deg? Hvem kan du samarbeide med for å få de resultatene du ønsker deg?

  2. Hvor skal du? Hvor ønsker du å være økonomisk? Hva trenger du å lære deg av kunnskap og hvilke erfaringer vil du ha på veien? Hva drømmer du om?

  3. Hvordan kommer du dit? Hvilken strategi skal du benytte for å raskest mulig nå ditt mål og komme dit du ønsker?

  4. Skal du jobbe alene eller med partnere? Skal du prøve og feile på egenhånd, eller samarbeide og lære av de som har gått veien før deg? Hvem kan du samarbeide med for å få de resultatene du ønsker deg?


Så, hvilken vei velger du for å nå dine mål innenfor eiendom?


Uansett hva du velger, så husk å sette deg tydelige mål.


Ønsker du å lære mer om eiendom og utvide ditt nettverk? Da kan du booke en gratis samtale med oss her!

I denne samtalen får du:

  • Klarhet om dagens situasjon, hvor du ønsker å være og hva som hindrer deg.

  • Sparre med en rådgiver om hvilke muligheter som eksisterer for deg innen eiendom.

  • Lagt en strategi for hvordan du kan nå ditt neste steg innen eiendom.68 visninger0 kommentarer

댓글


bottom of page