top of page
  • Forfatterens bildeEmelie Karlsson

Nettverkssamlingene, kurset og det sterke fellesskapet har vært uvurderlige ressurser for meg!
Det å ta steget inn i eiendomsbransjen har alltid vært et ønske for Marius, men uten praktisk erfaring i bransjen følte han seg usikker på hvordan han skulle navigere i denne komplekse verdenen.


"Jeg har god erfaring fra å starte og drive IT selskaper. Det er det jeg har gjort i 7 år etter at jeg ble ferdig som sivilingeniør på NTNU. Jeg hadde lest en del bøker om eiendom og er god på å lage økonomiske analyser i excel. Men den praktiske erfaringen med eiendom foruten flere år som leietaker var ikke eksisterende. Jeg ønsket å lære mer om hvordan jeg i praksis kunne jobbe med eiendom og hvordan jeg kunne strukturere veien videre»


Når Marius oppdaget Eiendomskoden viste det seg å være det han trengte og det som åpnet døren til en god start på eiendomsreisen.

«Min første kontakt med Eiendomskoden var gjennom en inspirerende video med Rajeev på Youtube, etterfulgt av grundig lesing av e-boken som jeg fikk på e-post. Et møte med Jørgen som er rådgiver, bekreftet for meg at dette kurset ikke bare var en investering i eiendom, men viktigst av alt, en investering i meg selv. Jeg var overbevist om at de prinsippene og kunnskapene jeg ville tilegne meg, ville gi meg muligheten for å lykkes med eiendom»


Før Marius ble med i Eiendomskoden, manglet han betydelig kunnskap om de praktiske aspektene når det kommer til eiendomsinvestering. Og det var her Eiendomskoden virkelig skilte seg ut ved å tilby en strukturert tilnærming til disse utfordringene. 

«Nettverkssamlingene, kurset og det sterke fellesskapet har vært uvurderlige ressurser for meg. Å ha tilgang til erfarne mentorer og andre medlemmer har gjort læringsprosessen både givende og effektiv."

Takket være Eiendomskoden har han ikke bare utviklet en grundig forståelse for eiendomsinvesteringer, han har også klart å bygge et sterkt team, som er en av de viktigste tingene du kan gjøre når du ønsker å lykkes med eiendom!


"Gjennom Eiendomskoden har jeg truffet dyktige mennesker og satt sammen et team som jeg har startet et eiendomsselskap med. Vi gjennomførte vår første vellykkede investering sommeren 2023, hvor vi kjøpte, pusset opp og leide ut en eiendom i Drammen. Den strukturerte tilnærmingen og støtten fra Eiendomskoden gjorde det mulig for meg å fokusere på mine styrker, mens teamet håndterte de tekniske aspektene jeg tidligere ikke hadde kjennskap til. Vår første investering var bare begynnelsen, og jeg ser allerede etter nye eiendommer for å vokse porteføljen vår. 


Eiendomskoden har ikke bare endret min tilnærming til eiendomsinvesteringer, men den har også åpnet øynene mine for mulighetene og potensialet som ligger i denne bransjen."


For Marius har nettverkssamlingene vært noe av det beste med å være kursdeltaker på Eiendomskodet. Han opplevde også at kurset er bra og gir en god forståelse for hvordan eiendomsverden fungerer.

Det har også vært ekstremt nyttig for han å kunne spørre mentorene i kurset og andre medlemmer som har gjort ting før om ting han har lurt på.


"Folk er ekstremt hjelpsomme og det er et veldig sterkt community!"

"Jeg traff teamet mitt på en nettverkssamling som Eiendomskoden arrangerte. Det vi har oppnådd sammen er å ha kjøpt en eiendom som vi fikk pusset opp på rekordtid, og leid ut i løpet av 1 mnd. Det resulterte i en fin verdistigning. Jeg hadde ikke kunnet kjøpt denne eiendommen eller kunnet gjennomføre en så krevende oppussing på første forsøk uten å gjøre det sammen med andre. Her har vi alle fått brukt våre sterke sider og skapt et resultat sammen som er bedre enn det vi kunne gjort på egenhånd. Vi har gjort den første investeringen i en enebolig med god lønnsomhet. Nå leter vi etter neste objekt."


Jeg syns at kurset gjør at jeg ser mer helheten i hva som skal til for å drive med eiendom. Det tok meg fra å tenke at eiendom var noe jeg syntes var spennende til å faktisk tro på at dette var mulig å få til og tjene penger på. Og sparket i baken for å faktisk komme i gang!"


Marius har via Eiendomskoden blitt presentert for mange måter man kan drive eiendom på. Blant annet fremleie som han ikke hadde særlig kunnskap om, men som kan være en fin måte for folk uten mye egenkapital å komme i gang på.


"Selv om framleie ikke er aktuelt for meg nå, så synes jeg det er nyttig å vite slike ting, da man aldri kan vite hvilke muligheter som dukker opp i fremtiden. Kanskje det kommer en leietaker som vil leie drive med fremleie? Da er det kjekt å vite hva det er."


Når vi spør Marius om hva det viktigste han har lært av Eiendomskoden og hvordan det har påvirket hans eiendomsreiser sier han:


«Først og fremst vil jeg si at det som er nyttig med kurset er at det setter ting i struktur. Man får knagger for å henge kunnskap som man plukker opp i kurset og andre steder på. Det gjør det enklere å se helheten, samt å bestemme seg for hva man trenger å lære mer om. Jeg syns det var en nyttig øvelse man fikk gjennom kurset om at man bør tenke igjennom hvilke ressurser og egenskaper jeg har. Hva trenger man for å lykkes og hva mangler man? Og at man deretter kan lete etter personer som komplementerer en selv, i stedet for at man skal prøve å være god på alt alene. Eiendomskoden har hjulpet meg til å forså hvordan jeg steg for steg kan gå frem for å gjøre en eiendomsinvestering. Og det har gitt meg troen på at jeg kan få det til.» Hvordan ser veien videre ut for Marius?


«Målene fremover er å kjøpe flere eiendommer og vokse porteføljen med teamet mitt. Sammen er vi sterke!"


Takk til Eiendomskoden for at dere gitt meg verktøyene, kunnskapen og det sterke fellesskapet jeg trengte for å ta steget inn i eiendomsverdenen med selvtillit. Jeg ser frem til fortsettelsen av min reise og til å nå nye milepæler sammen med det fantastiske teamet jeg har bygget gjennom denne erfaringen.»

bottom of page