top of page
  • Forfatterens bildeEmelie Karlsson

Marius' start som eiendomsinvestor: – Kurset er en uvurderlig ressurs!

Oppdatert: for 4 døgn siden

Før Eiendomskoden manglet Marius kunnskap om alle de praktiske aspektene rundt å starte som eiendomsinvestor. I kurset fikk han en strukturert inngang til utfordringene. 


Marius fikk en ny tilnærming som eiendomsinvestor med Eiendomskoden

Å ta steget inn i eiendomsbransjen har alltid vært et ønske for Marius. Uten praktisk erfaring i bransjen satt han likevel fast, og han var usikker på hvordan han skulle navigere i denne komplekse verdenen.


Fra tidligere hadde han god erfaring fra å starte og å drive IT-selskaper. Dette har han jobbet med i syv år etter at han ble ferdig som sivilingeniør ved NTNU. Eiendomsbransjen var derimot et helt nytt landskap.


– Jeg hadde lest en del bøker om eiendom og laget økonomiske analyser i excel. Men den praktiske erfaringen med eiendom, foruten flere år som leietaker, var ikke-eksisterende.

Marius ønsket å lære mer om hvordan han i praksis kunne jobbe med eiendom og hvordan han kunne strukturere veien videre som ny eiendomsinvestor. Så fant han Eiendomskoden.

– Min første kontakt med Eiendomskoden var gjennom en inspirerende video med Rajeev på Youtube, etterfulgt av grundig lesing av e-boken som jeg fikk på e-post.


Etter et telefonmøte med rådgiver Jørgen, fikk han bekreftet at kurset ikke bare var en investering i eiendom, men en investering i seg selv.


– Jeg forstod fort at disse prinsippene og kunnskapen ville hjelpe meg å lykkes i eiendom.Helomvendte sin tilnærming som eiendomsinvestor


Nettverkssamling med Eiendomskoden med fokus på eiendomsinvestering
Nettverkssamling med Eiendomskoden i Oslo

Takket være Eiendomskoden har Marius ikke bare utviklet en grundig forståelse for eiendomsinvesteringer. Han har også bygget et sterkt team – en av de viktigste tingene du kan gjøre.


– Nettverkssamlingene, kurset og det sterke fellesskapet har vært uvurderlige ressurser for meg. Å ha tilgang til erfarne mentorer og andre medlemmer gjorde læringsprosessen mye mer givende og effektiv!

Gjennom Eiendomskoden traff han dyktige mennesker og satte sammen et team som han har startet et eiendomsselskap med. Sommeren 2023 gjennomførte de sin første vellykkede investering: De kjøpte, pusset opp og leide ut en eiendom i Drammen – og Marius' reise som eiendomsinvestor var i gang.


– Den strukturerte tilnærmingen og støtten fra Eiendomskoden gjorde det mulig for meg å fokusere på mine styrker, mens teamet håndterte tekniske aspekter jeg ikke hadde kjennskap til. Vår første investering var bare begynnelsen.


Nå ser Marius etter nye eiendommer for å bygge sin porteføljen som eiendomsinvestor.


– Eiendomskoden har ikke bare endret min tilnærming til eiendomsinvesteringer. Kurset har virkelig åpnet øynene mine for mulighetene og potensialet som ligger i denne bransjen!Nettverkssamlingene ble en "game changer"


For Marius har nettverkssamlingene vært noe av det beste med Eiendomskoden. I kombo med kurset har Marius nå fått en solid forståelse for hvordan eiendomsverdenen fungerer.


– Jeg gikk fra å tenke at eiendom var noe jeg syntes var spennende, til faktisk å tro på at det var mulig å få til og tjene penger på. Det var sparket i baken for å komme i gang!


På en nettverkssamling i regi av Eiendomskoden traff han det som skulle bli hans nye team. Sammen kjøpte de en eiendom som de pusset opp på rekordtid og leide ut i løpet av 1 måned. Det resulterte i en fin verdistigning, og første prosjekt som eiendomsinvestor ble en suksess.


– Jeg hadde ikke kunnet kjøpt denne eiendommen eller gjennomført en så krevende oppussing på første forsøk helt alene. Sammen har vi alle fått brukt våre sterke sider og skapt et resultat sammen som er bedre enn det vi kunne gjort på egen hånd, sier han.


Den første investeringen ble altså en enebolig med god lønnsomhet. Nå leter de etter neste objekt. Kurset gjorde at Marius så helheten i hva som skulle til for å drive som eiendomsinvestor.


– Folk er ekstremt hjelpsomme og det er et sterkt community!

For Marius har det også vært ekstremt nyttig å kunne spørre både de dyktige mentorene i kurset og andre medlemmer i gruppa når han lurer på ting.


Eiendomskodens kursportal – eiendomsinvestering fra A til Å
Eiendomskodens kursportal – her lærer du eiendomsinvestering fra A til Å

Steg for steg: – Gitt meg troen på at jeg kan få det til


Det viktigste Marius har lært av Eiendomskoden er å sette ting i struktur. Kurset ga han knaggene han trengte for å henge opp all kunnskapen han tilegnet seg fra kurset og ellers.


– Det har gjort det enklere å se helheten, og å bestemme meg for hva jeg trenger å lære mer om. Jeg syns det var en nyttig øvelse man fikk i kurset om å tenke igjennom hvilke ressurser og egenskaper jeg har. Hva trenger jeg for å lykkes og hva mangler jeg?


Deretter kunne Marius lete etter personer som komplementerte ham som eiendomsinvestor, i stedet for å prøve å være god på alt alene.


– Eiendomskoden har hjulpet meg til å forså hvordan jeg, steg for steg, kan gå frem for å gjøre en eiendomsinvestering. Og det har gitt meg troen på at jeg kan få det til.

Marius har via Eiendomskoden blitt presentert for mange måter å drive med eiendom på, blant annet fremleie. Dette var noe han ikke hadde særlig med kunnskap om fra før, men som er en fin måte å komme i gang på for folk uten særlig mye egenkapital.


– Selv om framleie ikke er aktuelt for meg nå, så synes jeg det er nyttig å vite slike ting, da man aldri kan vite hvilke muligheter som dukker opp i fremtiden. Kanskje det kommer en leietaker som vil drive med fremleie? Da er det kjekt å vite hva det er.

Så, hvordan ser veien videre som eiendomsinvestor ut for Marius?


– Målet fremover er å kjøpe flere eiendommer og å bygge porteføljen med teamet mitt. Jeg ser frem til fortsettelsen av min reise og til å nå nye milepæler sammen med det fantastiske teamet jeg har bygget gjennom denne erfaringen.


Takk til Eiendomskoden for at dere gitt meg verktøyene, kunnskapen og det sterke fellesskapet jeg trengte for å ta steget inn i eiendomsverdenen med selvtillit!

 

Har du også lyst til å satse som eiendomsinvestor?


Hvis du har en drøm om å komme i gang med eiendomsinvestering, eller komme deg videre på din reise som eiendomsinvestor, står vi klare for å hjelpe deg. Book en samtale med en av våre rådgivere for å se hvordan vi kan hjelpe deg.

Comments


bottom of page