top of page
  • Forfatterens bildeTeam Eiendomskoden

Hvorfor er et godt nettverk avgjørende for å lykkes med eiendom?Kunnskap og nettverk er nøkkelen til suksess med eiendom! Det å ha et godt nettverk rundt deg, gjør at du kan effektivisere din virksomhet, ta kvalifiserte beslutninger og nå dine eiendomsmål raskere.


“Jeg har studert og lært enormt mye av mine forbilder, coacher og mentorer. Én ting de gang på gang har nevnt er at du nødvendigvis ikke trenger å vite alt, men at du har et nettverk rundt deg som vet svarene. Etter å ha jobbet tett med store investorer viser det seg at de også verdsetter sitt nettverk enormt høyt” - Rajeev Lehar

Et eiedomsnettverk betyr flere verdifulle muligheter for deg


Det er viktig å finne gode samarbeidspartnere og investorer innen eiendomsbransjen. Men hvordan finner du egentlig disse, og hva er det viktig å tenke på for at andre skal ønske å investere i deg og dine prosjekter?


  1. Hva er målet ditt med eiendomsinvestering? Finn ut av hva målet ditt er. Hva ønsker du å oppnå ved å investere i eiendom? Er det cashflow, er det langsiktig eller kortsiktig investering?

  2. Nettverket ditt er sannsynligvis større enn du tror! Ikke lag begrensninger for deg selv for mulige samarbeidspartnere. Finn ut hva du trenger, og finn ut hvilke bekjentskaper du har? Kjenner du til meglere, takstmenn, håndverkere, investorer, bankrådgivere, ingeniører eller andre? Kanskje det til og med er noen i din vennekrets eller familie som skulle kunne tenke seg å bli med?

  3. Finn likesinnede mennesker og utvid ditt nettverk innen eiendomsbransjen. Når du vet hva du trenger hjelp med, må du sørge for å finne det riktige nettverket og samarbeidspartnerne som kan gjøre deg enda sterkere. Delta på webinarer, seminarer, nettkurs, workshops og Facebook-grupper hvor du kan møte andre mennesker med samme interesse som deg. Bruk sosiale medier og internett for å vise og fortelle hva du gjør.

  4. Hvilken kunnskap har du om eiendomsinvesternig i dag? Hvor er du i dag, og hva kan du bidra med i en eiendomstransaksjon? Husk at det finnes andre der ute som har dine styrker som svakheter og motsatt.

  5. Utvid ditt nettverk ved å bygge kompetanse! Det er kompetansen din som til syvende og sist gjør at du skiller deg ut. Du må vite hvor du finner den riktige informasjonen. Du kan søke deg til mye kunnskap gratis på Google, gjennom blogger, bøker og foreninger, men for å virkelig lykkes er det lurt å legge både tid og penger på å utdanne deg gjennom kurs, seminarer og workshops. Ny kunnskap er en investering i din fremtidig suksess. Jo mer kunnskap du har om et emne, jo enklere blir det å tiltrekke seg riktige personer og bygge ditt nettverk. Det skaper trygghet og du oppfattes som en profesjonell!

  6. Finn en eller flere rollemodeller innen eiendom, som er der du ønsker å være En coach eller mentor innenfor fagfeltet du ønsker å bygge business i, vil være til god hjelp. Vær nysgjerrig og still spørsmål og søk etter personer som allerede er der du ønsker å være i fremtiden.

  7. Spør riktig personer om råd - de som allerede har lykkes med eiendom, og ikke bare kan det i teorien!


Vi har i dag et nettverk med over 1100 kursdeltakere, og nettverket har ført mange av våre deltakere sammen. Nettverket har bidratt til at de har gjennomført og lyktes med sine prosjekter i samarbeid med andre. Du trenger nemlig ikke lære deg alt - men finne en partner som sitter på kunnskapen du mangler!

Ønsker du å ta del i vårt nettverk?

Da kan du booke en kostnadsfri samtale med oss for å se om vi er en match.
5 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page