top of page
  • Forfatterens bildeEmelie Karlsson

Heidi har bygget eiendomsportefølje med hele 18 leieforhold på 15 måneder

Oppdatert: for 4 døgn siden

Heidi Louise Torvik valgte å satse på eiendom og startet på kurs hos Eiendomskoden og har bygget en eiendomsportefølje som har gitt henne økt inntekt og mer frihet i livet.

Heidi har bygget eiendomsportefølje

Før Heidi Louise Torvik startet på kurs hos Eiendomskoden i april 2019 var hun bare litt kjent med boligmarkedet. Det hun var spesielt usikker på var hvordan hun skulle skille mellom en god og dårlig investering.


Med hjelp av kunnskap fra kurset til Eiendomskoden og et godt nettverk har hun, på kun 15 måneder, klart å bygge opp sin eiendomsportefølje med 3 leiligheter og hele 18 leieforhold!


Da hun startet på kurset eide hun en eiendom, som hun selv bodde i, og denne eiendommen hadde en utleiedel i sokkel. Hun hadde kun erfaring med utleie av denne sokkelleiligheten i egen bolig.


Med kunnskap om hvordan å finne gode investeringer, fant hun en leilighet utenfor markedet – og kuppet den før visning.

- Med gode råd fra en venn som driver med utleie i stor skala, bra kunnskap og gode verktøy til å jobbe systematisk fra Eiendomskoden følte jeg meg trygg på investeringen.Tre leiligheter og 18 utleieforhold


– Jeg sparer alle inntekter jeg får fra utleien til egenkapital som jeg skal bruke for å ekspandere min eksisterende eiendomsportefølje. Det vil si at jeg ikke rører noen av inntektene fra leilighetene i hverdagen, da de skal brukes for å investere videre med.


I dag har Heidi flyttet til en leiebolig som har dobbelt så høy verdi som den hun selv eide og bodde i tidligere. Hun leier ut sin gamle bolig, og på den måten har hun mindre faste boutgifter enn det hun hadde tidligere. I tillegg til at hun i dag bor med enda bedre standard!


– I dag har jeg mer i inntekt uten at det har påvirket arbeidsmengden. Hvilket i sin tur betyr at jeg har fått større frihet i livet, sier Heidi.


Neste mål er å investere i én ny bolig hvert år


Når vi spør Heidi om hva hun spesielt tar med seg videre fra kurset og læringen samt hva hun ønsker for fremtiden svarer hun:


Å lære seg hvordan man finner gode caser og hvordan man øker verdien på en eiendom har vært gull verdt. Samt å få systemer som gjør at jeg kan jobbe mer strukturert for å spare tid og penger. Neste mål er å investere i én ny bolig hvert år og utvide eiendomsporteføljen.


 

Har du lyst til å skape din egen eiendomsportefølje?


Hvis du har en drøm om å komme i gang med eiendomsinvestering, eller komme deg videre på din eiendomsreise, står vi klare for å hjelpe deg. Book en samtale med en av våre rådgivere for å se hvordan vi kan hjelpe deg.


423 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page