top of page
  • Forfatterens bildeEmelie Karlsson

Heidi bygget opp sin eiendomsportefølje med 3 leiligheter og hele 18 leieforhold på kun 15 måneder!

Heidi Louise Torvik valgte å satse på eiendom og startet på kurs hos Eiendomskoden og har fått økt inntekt og mer frihet i livet.

Med hjelp av kunnskap fra kurset til Eiendomskoden og et godt nettverk har hun, på kun 15 måneder, klart å bygge opp sin eiendomsportefølje med 3 leiligheter og hele 18 leieforhold! Før Heidi Louise Torvik startet på kurs hos Eiendomskoden i april 2019 var hun bare litt kjent med boligmarkedet. Det hun var spesielt usikker på var hvordan hun skulle klare å skille mellom en god og dårlig investering.


Når hun startet på kurset eide hun en eiendom, som hun selv bodde i, og denne eiendommen hadde en utleiedel i sokkel. Hun hadde kun erfaring med utleie av denne sokkelleiligheten i egen bolig.


Med ny inspirasjon og bedre kunnskap om hvordan hun skulle finne gode investeringer klarte hun finne en leilighet utenfor markedet, som hun klarte å kuppe før visning.

- Med gode råd fra en venn av meg som driver med utleie i stor skala, bra kunnskap og gode verktøy til å jobbe systematisk fra Eiendomskoden følte jeg meg trygg på at dette var en god investering, sier Heidi.


15 måneder, 3 leiligheter, og 18 utleieforhold senere ser økonomien helt annerledes ut for Heidi.


- Jeg sparer alle inntekter jeg får fra utleien til egenkapital som jeg skal bruke for å ekspandere min eksisterende utleieportefølje. Det vil si at jeg ikke rører noen av inntektene fra leilighetene i hverdagen, da de skal brukes for å investere videre med, forteller Heidi.


I dag har Heidi flyttet til en leiebolig som har dobbelt så høy verdi som den hun selv eide og bodde i tidligere. Hun leier ut sin gamle bolig, og på den måten har hun mindre faste boutgifter enn det hun hadde tidligere. I tillegg til at hun i dag bor med enda bedre standard!


- I dag har jeg mer i inntekt uten at det har påvirket arbeidsmengden. Hvilket i sin tur betyr at jeg har fått større frihet i livet, sier Heidi.


Når vi spør Heidi om hva hun spesielt tar med seg videre fra kurset og læringen samt hva hun ønsker for fremtiden svarer hun:


- Å lære seg hvordan man finner gode caser og hvordan man øker verdien på en eiendom har vært gull verdt. Samt at få systemer som gjør at jeg har kunnet jobbe enda mer strukturert for å spare både tid og penger. Mitt mål nå er å investere i en ny bolig hvert år!367 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page