top of page
  • Forfatterens bildeEmelie Karlsson

Dette må du huske på når du skal klargjøre eiendommen din for salg!


Når eiendommen din er klar for å selges, er det viktig å gjøre den klar for salg. Førsteinntrykket er viktig, og du kan ikke forvente at de som kommer på visning ser de samme mulighetene som det du gjør.


Før du legger boligen ut til salgs må du ta et endelig valg for hvilken megler du skal velge. Snakk gjerne med flere meglere for å finne ut av hvem som kan mest om det området du skal selge din eiendom i og den målgruppen du skal selge til.


Undersøk hva tilsvarende boliger har blitt solgt for, slik at du sammen med en erfaren megler kan sette riktig prisantydning for din eiendom.


Lyst å lære mer om eiendom? >> Les mer om våre eiendomskurs her

Huskeliste for å klargjøre eiendommen for salg


  1. Siste sjekk av boligens innvendige områder. Sjekk at lister, vegger, tak og gulv er i orden, og sjekk alle skapdører, skuffer, kraner og så videre, slik at du ikke får deg en overraskelse over at noe ikke er helt i orden den dagen visningen foregår.

  2. Siste sjekk av eiendommens uteområder. Bruk sopekost, luk vekk ugress, klipp plenen, vann blomster, fjern søppel og resten fra byggeperioden.

  3. Sørg for at boligen er ryddet, vasket og skinnende ren.

  4. Pass på at stylingen av boligen er tilpasset målgruppen din.

  5. Gå gjennom prospektet som er laget for salget, for å forsikre deg om at megler har fått frem alle fordelene med din eiendom.


Lykke til med salget!0 visninger0 kommentarer
bottom of page