top of page
  • Forfatterens bildeTeam Eiendomskoden

Unngå disse 5 fallgruvene for å lykkes med eiendom!

Oppdatert: 30. mai


Fallgruver du vil unngå for å lykkes med eiendom

Etter å ha jobbet med eiendom i mange år, har jeg også sett hva som er de vanligste fallgruvene å gå i og som hindrer folk i å lykkes med eiendom. Styrer du unna disse 5 fellene er du langt på vei til å lykkes med dine eiendomsinvesteringer.


  1. Mangel på strategi og system for dine eiendomsinvesteringer For å lykkes med eiendom må du jobbe strategisk og effektivt mot målet du har satt deg. Du må ha en god strategi på hvordan du skal gjennomføre prosjektet, og ved å benytte gode systemer vil du spare verdifull tid.

  2. Spekulere i stedet for å investere i eiendom Det hjelper lite å spekulere i hvordan markedet vil endre seg. Bruk heller tiden din fornuftig ved å tilegne deg ny kunnskap før du setter i gang. Invester først og fremst i deg selv, så du kan tenke og handle som en investor. Når du vet hvordan du setter opp gode investeringscase med risikoanalyse, unngår du også store tap og du øker sjansene dine for å lykkes med eiendom.

  3. Spør feil person om hjelp eller råd Du kan gå i en felle ved å ta imot råd fra noen som ikke har nok kunnskap og erfaring. Vær derfor sikker på at den personen du spør om hjelp og råd har nok kunnskap om emnet, har erfart det selv og er der du ønsker å være. Spør hvordan de kom seg dit - og gjør det samme.

  4. Unngå eiesyndromet hvis du vil lykkes med eiendom Du må ikke eie alt selv! Mange tenker at de må eie alt selv for å komme seg inn på eiendomsmarkedet. Det er faktisk ikke tilfellet. Finn gode samarbeidspartnere, bygg et sterkt eiendomsnettverk og skap gode investeringscaser sammen med andre. Det er mange kreative måter å jobbe med eiendom på!

  5. Du må ikke gjøre alt selv for å lykkes med eiendom Du må ikke gjøre alt selv! Partnerskap og samarbeid kan være mer lønnsomt enn å jobbe helt alene. Skap derfor et solid eiendomsnettverk og finn gode samarbeidspartnere som styrker deg som eiendomsinvestor, som kan hjelpe deg med gode råd og praktisk arbeid på din eiendomsreise.


Tenk nytt og styr unna disse 5 fellene når du vil investere i eiendom. Da har du gode forutsetninger for å lykkes med dine eiendomsinvesteringer.


Lykke til!


1件のコメント


Thor-Egil Moe
Thor-Egil Moe
2021年9月12日

Det var veldig lærerikt kurs,fikk tatt av brillene som du sa,og ser at det er mange muligheter for å komme inn på eiendomsmarkedet.Så det har jeg tenkt å prøve,umiddelbart tenker jeg på leiligheter,gjerne i flertall,men en ..må jo begynne med en.Legge det fram for banken,prøve å finansiere og kjøpe bolig,få tak i mest mulig sikre betalere og leie ut.Det var jo veldig dumt at jeg glemte papirene jeg noterte ned du forklarte om forskjellige finansieringsforetak med andre investorer og partners,håper jeg får takk i Di notatene.Jeg ser nå en mulighet for å få en bedre økonomi og et mer interessant liv,så jeg syntes det var et kjekt og spennede kurs og håper jeg kan treffe på deg eller lære me…

いいね!
bottom of page